Nejnovější recenze ze sekce Ladičky
- Jednoduché a funkční
Doporučila bych ostatním. Kvalitní, jednoduché a 100% funkční.
- Vyhovující.
- -
Po domluvě dodán náhradní produkt. Perfektní.
- malý, přenosný, skladný, jednoduchá obsluha
- nehodí se pro elektronické kytary, naladit v hlučném prostředí jde velmi těžko,
za tuto cenu,je to vcelku dobrá ladička na akustickou kytaru, popř.jiné strunné nástroje, vyjma el.kytaru a basu.
- Snadné použití a vysoká kvalita.
Produkt jsem si vybrala kvůli nízké ceně a nemůžu si na něj zatím stěžovat. Jelikož ho však používám teprve krátkou dobu, neměla jsem zatím čas, odhalit jeho možné nedostatky. Zatím jsem velmi spokojená.
levný produkt, pro moje účely postačující, jednoduché ovládání
- rychlé lazení bez nutnosti dobrého sluchu :-)
- manuál v angličtině
neumímladit dle sluchu...jsem uúplně hluchej na tyto věci...a taky línej :-)
- pracuje i v hluku, super. Dříve jsem měl AMG a vydržela asi 3 roky uvidíme jak bude pracovat tahle dlouho..
Tento typ mě doporučil profesionální muzikant, uvidím
- skvělá cena za dobrý výrobek
dobrý, funkční výrobek za příjemnou cenu
- Velikost
- Barevný displej
- Kloub mezi klipem a displejem
Jako největší nevýhodu spatřuji řešení kloubu spojují klip a displej. Manipulace sním není úplně pohodlná a často se stane že si displej nastavím "vzhůru nohama". Jde sice o maličkost, ale při potřebě rychlého ladění dokáže znepříjemnit život. Na druhou stranu co bych za 230 korun nechtěl. V porovnání cena "výkon" jsem naprosto spokojen. Jak dlouho vydrží baterie ještě nejsem schopen říci.
- Velmi citlivá a přesná ladička.
Ladičku jsem si vybral na základě recenzí a splnila všechny požadavky. Přesně ladí a a má výborně zpracované zobrazení. Je příjemné, že při ladění se automaticky podsvětlí do oranžové barvy a při přesném naladění podsvětlení zezelená.
V pohodě ladí i elektroakustiku. V recenzích se psalo, že je malá. Je to pravda, ale při ladění to nijak neomezuje. A taky není moc drahá.
- Metronom a ladička v jednom
- Vstup na externí zařízení (přehrávač)
- Tlačítko na tapování vlastního rytmu
- Dodává se s bateríí.
- Zvlášť volume metronomu a výstupní úrovně zapojeného nástroje
- Není podsvícení displaye!
- Nepříliš rychlé nastavení, popřípadě změna tempa metronomu
- Balení neobsahuje AC adaptér
Produkt jsem si vybrala, protože jsem chtěla jednoduchý metronom a ladičku v jednom. Zklamalo mě, že ve tmě nesvítí display, pouze dvě šipky určující přesnost ladění.
Další nevýhodou je poněkud krkolomná cesta k nastavení tempa metronomu.
Ladička funguje velmi dobře na baskytaru, s čímž mají některé levnější ladičky problém, takže v tomto ohledu velká spokojenost.
Samozřejmostí je možnost nastavení ladění (Hz) a výhodou je snížení celého ladění až o 5b.
Cena je mírně vyšší, ale vzhledem k funkci metronomu není nijak přehnaná.
Tuto ladičku s metronomem bych doporučila pro ladění a hraní doma či ve studiu, nikoliv na koncertech, kde může být tma.
- - dobre reaguje na ladenie
- - prehľadný a dobre čitatelný displej
- doporučujem , dobrý pomer cena/kvalita
- Kvalitně chytá tóny, to je pro ladičku podstatné, barevné upozornění na správné naladění je taky přínosem.
- Ne moc dobré ovládání, je nutné si na něj zvyknout, titěrná tlačítka, často se omylným stiskem malého tlačítka zapne podlaďování místo základnío ladění atd.
Pokud si zvyknete na ne moc dobré ovládání, plní svou funkci tak jak má.
- Jednoduchost a rychlost naladění
- Podpora pro více nástrojů.
Po 20 letech jsem se konečně přinutil vyměnit struny na kytaře, tak jsem si pořídíl i tento přístroj.
Velmi snadno jsem naladil, krásný zvuk, kytara jako vyměněná.
Nejsem profík a neumím dobře chytit základní tón, v tom je ladička bezchybná. Dál už kytaru zvládnu naladit i bez ladičky, s ní je to ale fakt strašně jednoduchý, pohodlný a mnohem rychlejší.
- malá, lehká, přesná, pěkný vzhled
- nic podstatného
Výrobek slouží dobře svému účelu
- ideál pro různé "out" použití , i všeru a tmě.
- prozatím nic
velmi dobrý poměr výkon/cena - solidní podsvícení a manipulace s ladičkou i při hře. Je otázka , jak dlouho vydrží mechanické díly.......
- splňuje očekávanou funkci
- nemam námitek
dobrý
Nebyl pouze český manuál jinak dobrý
funguje